Referanser

Fugleplakat

fugleplakat

Naturvernforbundet gav ut fugleplakat og Helle Naturfotos medlemmer leverte bilder.

Les mer . . . .

 

På tur i Gjerstadskogane - Gautefallheia

 

ee.sized

Høsten 2010 gav vi ut: På tur i Gjerstadskogane - Gautefallheia, i samarbeid med Havrefjell Turlag og Kragerø Turisforening. Stor og rikt illustrert bok med mange turforslag og informasjon om flora, fauna og historie i dette sammenhengende området.

Første opplag ble raskt solgt ut så vi måtte trykke nytt.    Les mer . . . .

 

På tur i Kragerø

Høsten 2005 gav vi ut boka "På tur i Kragerø" sammen med Kragerø Turistforening

Boka ble svært godt motatt og et nytt opplag måtte trykkes opp.

I denne boka har Helle Naturfoto og Turistforeningen samlet mye erfaringer fra turer gjennom mange år. Flere av våre beste blinkskudd er med i boka.

Les mer

Helle Naturfoto har levert mange artikler om lokal natur, kultur og friluftsliv til Kragerø Blad Vestmar.
Flere reisereportasjer også.

Helle Naturfoto har levert mange artikler til Telemarksavisa om regional natur og friluftsliv. Og i tillegg endel reisereportasjer.


Bildevisning

Helle Naturfoto har reist mye rundt på lokale lag og foreninger med lysbildeforedrag om natur, kultur og lokal historie. Fra enkle bildefremvisninger til overtoning med naturens lyder og rolig musikk. I den nyere tid bruker vi ofte digital projektor.

Et lite utvalg av foreninger og lag vi har vært på besøk til : Kragerø Turistforening, Kragerø Fotoklubb, Telemark Ornitologiske forening, Telemark Botaniske forening, Sannidal jeger og fiskerforening, Havrefjell Turlag, Gautefall Hytteeierforening, Sannidal Historielag, Helle og Skarbo velforening, m.fl.

 

Fjorbåtselskapets nye ferge i 2004; KRAGERØ, fikk Helle Naturfoto i oppdrag å dekorere med noen bilder i salongen.Turkart

Turkartet som Kragerø Turistforening gav ut i år 2000, har Helle Naturfoto bidratt med bilder på informasjonssiden av kartet.
 

Bilderfra Kragerøs Skjærgård

Flere bilder har blitt levert til bøker og artikler utgitt av Sigbjørn Larsen

 

Det norske øyriket

Bilder fra noen av Helle Naturfoto`s medlemmer ble brukt i boka; Det Norske Øyriket, kysten rundt. Av Gro Stangeland.

Utstilling


Vandring i Villmark. Utstilling sammen med maleren, Jan Petter Bratsberg og preperantene, Thomas Bjørkkjær, Hans T. Gautefald og Agder Zoo Montasje. Arrangører: Kragerø Kommune, Kulturkontoret, Turistkontoret og Kragerø Sentrumsforening.

Kragerø i bilder

Helle Naturfoto medlem var med på å gi ut boka Kragerø i bilder i 1995

Private oppdrag

I tillegg har enkeltmedlemmer i Helle Naturfoto levert bilder til Bøker, blader og aviser. Deltatt i fotokonkurranser, holdt fotokurs og tatt andre fotografiske oppdrag.Du er her: Home Om oss Referanser